CIRURGIA ORAL
SALT - GIRONA

CIRURGIA ORAL A GIRONA A LA CLÍNICA DENTAL RAQUEL ARRIBAS A SALT

La cirurgia oral inclou els procediments o tècniques quirúrgiques que afecten els ossos maxil·lar i mandibular, els teixits de suport de les dents (os alveolar, lligament periodontal i geniva) i les dents.

Entre els procediments de cirurgia oral més habituals, hi ha les extraccions dentals, incloent extraccions de queixals del seny, i el tractament d’infeccions i de patologia de la cavitat oral.

Queixals del seny

¿Cal treure els queixals del seny?

Els queixals del seny solen aparèixer a partir dels 16 anys. Quan apareixen cal anar al dentista per fer una valoració, ja que sovint poden comportar problemes derivats del seu creixement.

S’aconsella fer una visita de control per valorar la presència i posició dels queixals del judici i així poder valorar si cal o no extreure’ls per evitar problemes en el futur.

Treure els queixals del seny és aconsellable per diversos motius:

Per què la Clínica Dental Raquel Arribas a Salt?

Tenim un equip de professionals formats en cirurgia oral i maxil·lofacial capaços de fer el diagnòstic i tractament de qualsevol patologia de la cavitat oral.

Així mateix, disposem d’una excel·lent infraestructura i de l’última tecnologia necessàries per al tractament dels problemes dentals.

Demana Visita