ESTÈTICA DENTAL
salt - GIRONA

L’Estètica Dental és una especialitat d’odontologia que corregeix problemes relacionats amb l’estètica bucal i facial. Tenir dents blanques i boniques és un factor decisiu la nostra societat actual, tant en situacions personals com professionals. Sovint anem a reunions de treball i esdeveniments socials en què necessitem sentir-nos aprovats per la gent, transmetre seguretat i confiança. La Dentista Dra. Raquel Arribas presta el servei d’Odontologia Estètica a SALT a la Clínica Dental Raquel Arribas. És especialista en Blanquejament Dental, Carilles Dentals i Corones de Ceràmica com de Porcellana.

PROBLEMES QUE CORREGEIX L'ESTÈTICA DENTAL

TRACTAMENTS PRINCIPALS EN L'ESTÈTICA DENTAL

BLANQUEJAMENT DENTAL

El blanquejament dental és un procediment mitjançant el qual aclarim el color de la nostra dentadura. És un mètode que permet reduir el color diverses tonalitats donant  a la dentadura un aspecte més blanc, brillant i juvenil.

El blanquejament és un procediment químic que es realitza utilitzant un gel amb base de peròxid d’hidrogen o carbamida que actua tant en la superfície externa com la interna de la dentadura. 

El blanquejament que utilitzem en la consulta no és el mateix que el pacient fa servir a casa. 

Es pot fer de dues maneres: a la consulta dental amb una làmpara de llum LED o es poden fabricar  unes fèrules individuals al pacient, on se li proporcionen gels de blanquejament que són utilitzats a casa durant 1-2 hores al dia per un període de dues setmanes. Aquest mètode permet un màxim confort ja que el pacient ho fa servir en el moment que millor li vagi dins de la comoditat de la seva llar.

L’efecte de blanquejament dental dura de 2 a 4 anys. A mesura que passi el temps es perd coloració en funció dels hàbits de cada persona.

CARILLES DENTALS

Les carilles dentals són unes fines làmines que es col·loquen a la superfície anterior de la dentadura.Hi ha dos tipus de facetes: de porcellana o de compòsit. Es fan carilles a mida a cada persona i s’adhereixen a la superfície de les dents. Les carilles donen força a la dentadura i resistència comparables a l’esmalt.

Les carilles dentals permeten escollir la forma i el color que es vulgui. Així es crea la dentadura perfecta de manera ràpida i efectiva. La dentadura canvia la seva aparença i s’amaguen els defectes. Es pot blanquejar més enllà que un emblanquiment podria arribar. Es poden utilitzar caretes per alinear o redreçar dents mal col·locades. També, es poden utilitzar per eliminar espais entre aquestes. Les carilles reflecteixen la llum i tenen una brillantor similar a l’esmalt.

Avui dia, els sistemes d’adhesió han avançat. Així que carilles es demostren ser molt resistents. Amb una bona tècnica de col·locació poden durar molts anys.

CORONES DENTALS

Les Corones dentals de porcellana són solucions de l’odontologia per cobrir o reforçar dents molt destruïdes o que requereixen ser reforçades. Moltes vegades, les corones també serveixen com a tractament d’elecció en la correcció de problemes estètics de la dentadura. Les corones ceràmiques són un tractament de l’odontologia estètica. Utilitzant porcellana d’alta qualitat es poden crear peces amb un gran resultat, el color i l’aspecte desitjat.

Tradicionalment sempre s’han fet servir corones de porcellana amb un fons metàl·lic per donar-li més força. Però l’ús de metall provocava que es veiés una línia fosca sobre la dent, a la unió amb la geniva, que desmillora visualment la corona.

Avui dia, la corona ceràmica ja no porta metall al seu interior. En comptes de metall està fabricat de zirconi. El zirconi és un material que li dóna a la corona la mateixa resistència que el metall. Però sense l’efecte indesitjable del metall, ja que és blanc com l’esmalt. En realitat, només la part interna de la corona està feta de zirconi. La part externa està feta de ceràmica. És la combinació de zirconi i ceràmica que ofereix la gran força i estètica de la corona ceràmica que no es poden comparar a altres tipus de corones dentals.

PER QUÈ TRIAR ESTÈTICA DENTAL A SALT A LA CLÍNICA DENTAL DE LA DRA. RAQUEL ARRIBAS?

L’excel·lent formació i experiència dels nostres professionals d’odontologia estètica permet tractar casos complexos.

Garantim la màxima qualitat dels materials com els últims avenços en tecnologia que fem servir en el nostre servei Estètica Dental a SALT.

Els preus dels nostres materials d’estètica dental estan ajustats a la qualitat que oferim. No comprometen el resultat del tractament.

Escollir Estètica Dental a la Cínica Dental Raquel Arribas a SALT

Demana Visita