L’ortodòncia té com a finalitat corregir la malposició de dents i tractar problemes de creixement facial.

Un tractament ortodòntic et proporcionarà un somriure més bonic, però això és només un de molts beneficis que aporta.

PROBLEMES QUE CORREGEIX LA ORTODÒNCIA

Les dents ben alineades són més fàcils de netejar. La bona higiene ens ajudarà a prevenir càries, malaltia de genives i la possible pèrdua de dents a la llarga.

Unes dents ben alineades i encaixats ens ajuden a mastegar correctament. Quan tenim la mossegada correcta, podem mastegar millor. D’aquesta manera farem més fàcil al nostre organisme el procés de la digestió. Tot això a la llarga farà que ens sentim més sans.

El tractament ortodòntic a més de corregir l’alineació de la dentadura proporciona beneficis a la salut que duren per tota la vida. Tenir unes dents sanes i boniques és molt important no només per al desenvolupament dental i facial sinó també per al desenvolupament emocional i personal. Tenir el somriure bonic ens fa sentir més a gust amb nosaltres mateixos i davant d’altres persones. Ens ajuda a tenir bona autoestima i tenir més seguretat en la vida.

PER QUÈ ORTODÒNCIA A SALT A LA CLÍNICA DENTAL RAQUEL ARRIBAS?

El tractament ortodòntic des del diagnòstic fins a la seva finalització el porta a terme la mateixa Dra. Carmen Canal en persona, formada en un dels millors programes màster d’ortodòncia. Sempre en contínua formació i actualització, ofereix les tècniques ortodónticas més avançades que hi ha al mercat.

A la primera visita , et donarem una orientació sobre quin és el tractament ortodòntic que millor s’adapta a les teves necessitats.

T’oferim un pressupost tancat amb tot el cost del tractament ortodòntic inclòs (estudi, aparatologia, visites de tractament, retenció) amb un finançament sense interessos durant la durada del tractament.

Preus assequibles. Els preus d’ortodòncia a Salt de la Clínica Dental Dra. Raquel Arribas són els més competitius que hi ha al mercat. La relació qualitat – preu que oferim és excel·lent.

Garantim l’èxit dels nostres tractaments.

DIFERENTS CASOS REQUEREIXEN DIFERENTS TIPUS DE BRACKETS per al tractament D'ORTODÒNCIA

El tipus de problema a resoldre, la teva edat i desitjos determinen el teu tractament ortodòntic i tipus de brackets a utilitzar

BRACKETS METÀL·LICS

Brackets metàl·lics són brackets tradicionals i estan fabricats de metall (acer inoxidable). S’utilitzen normalment en tractaments de nens i adolescents que no tenen una gran demanda estètica. Permeten l’ús de lligadures de colors a triar entre una àmplia gamma de colors.

BRACKETS DE PORCELLANA

En el servei d’Ortodòncia a SALT de la Clínica Dental Raquel Arribas es treballa amb una de les millors marques de bràquets de porcellana estètics que hi ha al mercat.

INVISALIGN

Invisalign és un mètode pràcticament invisible per alinear dents mitjançant un sistema de alineadors o fundes de plàstic transparent. Els alineadors són removibles (es treuen i es posen) i estan fets a mida per al pacient mitjançant un sistema 3D. Hi ha diferents modalitats de invisalign depenent de la dificultat del cas .

ORTODÒNCIA INFANTIL

En aquests moments, abans de complir 7 anys és molt probable que no sigui necessari fer un tractament d’ortodòncia infantil ni ortopèdic infantil.

És important detectar qualsevol problema que pugui interferir en el correcte creixement dels ossos de la cara.

PROBLEMES QUE CORREGEIX LA ORTODÒNCIA INFANTIL

Dents superiors posicionats més endavant respecte als inferiors

Dents superiors tapen els inferiors

En trobar amb algun d’aquests problemes es realitza un estudi exhaustiu sobre el creixement craniofacial en el menor.

L’estudi determina si el menor necessita un tractament ortodòntic interceptiu o de 1a fase. Amb aquest tractament ortodòntic es corregeix el problema que pot estar interferint en el correcte desenvolupament i creixement craniofacial en el menor.

Tractaments ortodòntics interceptius solen iniciar-se entre els 7 i 10 anys d’edat i duren normalment 12 mesos.

Si es detecta alteració en el creixement de maxil·lars que no permeten un correcte desenvolupament, el pacient requereix un tractament d’ortopèdia.

El tractament d’ortopèdia consisteix en la modificació en el creixement i dura de 12 a 18 mesos.

Un cop finalitzat el tractament ortodòntic interceptiu amb o sense Ortopèdia, es fa un seguiment.

S’observa el creixement i el recanvi dentari fins que el nen tingui totes les dents a la boca.

ORTODÒNCIA EN ADOLESCENTS

Si en la valoració abans de 7 anys d’edat no es detecta necessitat de tractament ortodòntic, el millor moment per començar sol ser durant l’adolescència. En l’adolescència quan ja han erupcionat totes les dents definitives, però encara no ha acabat el creixement craniofacial.

L’adolescència és l’etapa de la vida en què hi ha la major quantitat de creixement en un període de temps determinat. Aprofitant aquest creixement en l’adolescència vam aconseguir que el tractament ortodòntic sigui més natural, més curt i amb millors resultats. Proporciona major estabilitat a l’acabar el tractament.

La capacitat d’adaptació sempre és major en un nen i en un adolescent que en un pacient adult, de tal manera que el seu confort serà més gran

De no fer el tractament ortodòntic d’adolescents, quan l’adolescent sigui adult requerirà de tractaments ortodòntics més complexes, llargs i costosos.

PROBLEMES QUE CORREGEIX LA ORTODÒNCIA EN ADOLESCENTS

L’ortodòncia d’adolescents sol durar entre 18 i 24 mesos depenent de la complexitat de cada cas.

Realitzem visites de seguiment mensuals.

Durant el tractament ortodòntic, és molt important que l’adolescent tingui una bona higiene i no es salti les visites programades.

Un cop finalitzat el programa ortodòntic d’adolescents es col·loquen uns retenidors per mantenir el resultat del tractament. És perquè les dents no tornin a la seva posició inicial.

Les revisions seran cada vegada més espaiades en el temps fins que finalment es dóna d’alta als adolescents.

ORTODÒNCIA EN ADULTS

L’ortodòncia no té edat. El tractament ortodòntic en el pacient adult no només no és possible. En molts casos és necessari per corregir el progressiu deteriorament de la dentició i allargar la seva vida. Una vegada que genives i ossos estiguin sans, podem començar i obtenir resultats similars a pacients més joves.

BENEFICIS DE L'ORTODÒNCIA EN ADULTS

CARACTERÍSTIQUES DE L'ORTODONCIA D'ADULTS

El pacient adult presenta unes característiques que el fa diferent a l’hora de plantejar el tractament ortodòntic

L’ortodòncia és de vegades una part fonamental en tractaments odontològics interdisciplinaris. És el cas quan cal preparar espais entre les dents que cal reposar, perquè dents veïnes es van desplaçar del seu lloc. Sense un tractament ortodòntic, implants o pròtesis no quedarien en la seva posició correcta.

Actualment, gràcies a avenços en la tecnologia és possible dur aparells ortodòntics amb una excel·lent aparença i comoditat. Farà que gairebé no es noti que es porten aparells.

CLÍNICA DENTAL RAQUEL ARRIBAS - SALT(GIRONA)

Demana Visita